Norsk Rakfiskfestival på Fagernes er en av landets største festivaler for utstillere av småskalamat. Vårt formål er å fremme norsk matkultur, spesielt rakfisk fra Valdres.

Hvilke produkter ønsker vi?
Vi prioriterer påmelding fra deg som selger rakfisk, andre fiskeprodukter, bakevarer, ost, meieriprodukter, kjøttvarer, spekemat og annen hjemmelaget mat. Vi tillater også et lite utvalg av andre produkter, men kun hvis dette er av god kvalitet og egenprodusert. Per 7.mars 2024 er det ikke plass til mer ullprodukter. 

Du skal være registrert eller godkjent hos Mattilsynet om du produserer, håndterer, lagrer eller omsetter næringsmidler. Disse er tilstede under festivalen og foretar jevnlige kontroller.

Boder/telt og utstyr
Standplasser i sentrum tilbys i 3,6,9 og 12 meters bredde. Vi har kun noen få plasser som er større eller hvor det er mulig med salg fra mer enn én side.  

Du må selv sørge for å ha med deg den installasjonen du ønsker, det vil si eget telt, bord, stoler, søppeldunk, plakater, utstyr for å koble deg til strøm, lys osv.

Norsk Rakfiskfestival vil ha folk i området som møter dere og henviser plass. Onsdag fra 12.00 og torsdag fra 06:00. Standen skal være ferdig rigget til rakfiskløypa åpner torsdag klokken 12:00. Kommer du først fredag, skal standen være ferdig rigget til 09.00. Demontering av stand skjer etter stengetid lørdag som er 18:00.

Det er ikke tillatt å ha biler parkert ved standen eller som en del av standen. Det tillates ikke å kjøre inn i rakfiskløypa i løypas åpningstider. Dette gjelder alle typer kjøretøy!

OBS! Vi kjører vekk søppel torsdag kveld, fredag kveld og lørdag morgen. Søppelsekker settes utenfor din standplass. Parkering av utstillerbiler er ved offentlige P-plasser i sentrum.

VIKTIG!

  • Bobil er ikke tillatt i tilknytning til standplass. Campingplasser må benyttes ved overnatting. 
  • Søppel fra emballasje må du sørge for å fjerne selv

Plassering av boder
Politiet stiller strenge krav til plassering av bodene, så det er svært viktig at informasjonen du fyller ut denne påmelding korrekt slik at vi kan tilfredsstille sikkerhetskrav. Festivalen plasserer utstillere slik at det blir en bra miks med tanke på hva som selges. 

Vær og vind
Fagernes kan være kald på denne tiden av året, så ta med gode og varme klær! 

Toaletter
Toalettdører rundt om i sentrum merket personal er forbeholdt utstillere. 

Priser ved bestilling og betaling før 1.oktober

3 meter

Kr. 4 000,-

 

9 meter

Kr. 12 000,-

6 meter

Kr. 8 000,-

 

12 meter

Kr. 16 000,-

Pris per meter utenom fast kategori: kr. 1 300,- + mva. Husk å book plass til faktisk behov (drag på henger osv.) Salg av mat/varer utover rakfiskløypens åpningstid + kr. 2 500,- + mva. 

OBS! Priser ved bestilling og betaling etter 1.oktober + 20%

Refusjon
Avbestilling inntil 3 uker før festivalstart: 80 % av innbetalt beløp refunderes. Avbestilling etter 3 uker før festivalstart gir ingen refusjon.

Strøm
Tilgang til strøm hos oss koster kr. 500,- pr. standplass. Har du salgsvogn er prisen kr. 1 000,-.

Vi klarer ikke å levere strøm til store stekeplater, så til utendørs steking av mat anbefaler vi at du bruker gassdrevne stekeplater. Standard skjøteledninger og kabler fra fordelingsskap til elektrisk utstyr er ikke inkludert i strømprisen. Du må selv ha med deg nødvendig utstyr (kabler mm) for å få koblet deg på våre utplasserte strømskap. 

400V er ikke tilgjengelig. 

OBS!
Påmelding er først gyldig etter at mottatt faktura er betalt. Blir ikke denne betalt innen oppsatt frist, selges plassen til neste utstiller i køen.

Festivalen ønsker produkter av god kvalitet, fortrinnsvis mat. Vi tar forbehold om å kvalitetsgodkjenne alle aktuelle utstillere og produkt at de er i tråd med festivalens standard og kvalitetskrav.

Utstillere med egenproduserte produkter blir prioritert.

Gullsmedveien
I Gullsmedveien tilbyr vi gratis plass for dem som er småskala produsenter av kvalitetsmat. Ta kontakt på e-post info@rakfisk.no for mer informasjon. 

Fyll inn og send din påmelding

Som festivalen kan sende ut informasjon til

Bilde som kan benyttes på festivalnettsiden

Kort beskrivelse av alle varer.

Skriv litt om hva du selger sånn at våre gjester blir nysgjerrig på din bedrift.

Hvem kjøper du varer fra?

Vi forsøker å oppfylle ditt ønske, men lover ingenting.

Ikke tillatt med bil/bobil bak stand

Maks 1 plass per firma. Kr. 4000 per 3 meter. Stemmer ikke antall meter med alternativene? Skriv antall meter stand du ønsker i merknadsfeltet. Eventuelt drag på vogn må regnes med.Vi har ikke 400 volt tilgjengelig

Spesielle ønsker?