Hovedside / Program / Lavvo lørdag

Lavvo lørdag

Foto_Anne-Marte_F+©r-7773.jpg

Ingen kan ha unngått å legge merke til den store lavvoen som står mellom rådhuset og leilighetsbygget Fagernes Park. De siste åra har den rommet blant annet Byfanten, åpningsarrangementet torsdag kveld. 

Også i år blir det en fin blanding av musikalske og humoristiske innslag, i trivelige omgivelser midt i sentrum av både byen og festivalen. Lavvoen har i mange år vært et populært innslag i bybildet. 

Norsk Rakfiskfestivals lavvo er utviklet i Valdres og håndbygd fra bunnen av. Lavvoen er bygd opp av 220 håndplukka staurer som er mellom 7,5 og 8 meter lange, knyttet sammen i 3000 knuter med 3200 meter tau. Lavvoen er utviklet og bygd etter ideer og kunnskap fra vikingenes langhus. Denne lavvovarianten finner du kun på Fagernes og Norsk Rakfiskfestival.

KJØP AV MAT & DRIKKE
For å handle mat og drikke i Lavvoen betaler du kontaktløs med ditt eget bankkort ved å tæppe. Det vil si at du ikke lenger trenger taste kode eller «dra kortet» når du skal betale. 
Vi anbefaler alle å betale med kort. Om du ønsker å benytte kontanter, må du veksle disse inn i bonger. Da må du forvente noe kø.

Rett Pris
Rakfisklefse kr 130
Bakt potet med rømme, mais og bacon kr 100
Fjellgrill med potetstappe kr 100
Fjellgrill i lompe  kr 55
Mineralvann  kr 48