Hovedside / Festivalen / Utstillerpåmelding

Utstillerpåmelding

VELKOMMEN TIL NORSK RAKFISKFESTIVAL 2021

 

 

Norsk Rakfiskfestival på Fagernes er en av landets største festivaler for utstillere av småskalamat. Vårt formål er å fremme norsk matkultur, spesielt rakfisk fra Valdres. 

Hvilke produkter ønsker vi?
Ønsker du å selge rakfisk, andre fiskeprodukter, bakevarer, ost, meieriprodukter, kjøttvarer, spekemat og annen hjemmelaget mat, er du hjertelig velkommen. Vi tillater også noe ull-, tre-, og skinnprodukter, men kun hvis dette er av god kvalitet og aller helst egenprodusert.

Du er selv ansvarlig for å oppfylle kravene fra Mattilsynet. Disse er tilstede under festivalen og foretar jevnlige kontroller.

Boder/telt og utstyr
Standplasser i sentrum tilbys i 3 moduler: 3 meter, 6 meter, 9 meters bredde.

Du må selv sørge for å ha med deg den installasjonen du ønsker, det vil si eget telt (helst ensfarget hvit), bord, stoler, søppeldunk, plakater, utstyr for å koble deg til strøm, lys osv.
Har du ikke eget telt eller bod? Vi kan levere RAKAHUK mot et pristillegg på kroner 500,-

Norsk Rakfiskfestival vil ha folk i området som møter dere og henviser plass. Onsdag fra 18.00 og torsdag fra 06:00. Standen skal være ferdig rigget til rakfiskløypa åpner torsdag klokken 12:00. Kommer du først fredag, skal standen være ferdig rigget til 09.00. Demontering av stand skjer etter stengetid lørdag som er 18:00.

Det er ikke tillatt å ha biler parkert ved standen eller som en del av standen. Det tillates ikke å kjøre inn i rakfiskløypa i løypas åpningstider. Dette gjelder alle typer kjøretøy!

OBS! Vi kjører vekk søppel torsdag kveld, fredag kveld og lørdag morgen. Søppelsekker settes utenfor din standplass. Parkering av utstillerbiler er ved offentlige P-plasser i sentrum/grusbane i parken. 

Plassering av boder
Politiet stiller strenge krav til plassering av bodene, så det er svært viktig at informasjonen du fyller ut denne påmelding korrekt slik at vi kan tilfredsstille sikkerhetskrav. Festivalen plasserer utstillere slik at det blir en bra miks med tanke på hva som selges. 

Vær og vind
Fagernes kan være kald på denne tiden av året, så ta med gode og varme klær! 

Toaletter
Toalettdører rundt om i sentrum merket personal er forbeholdt utstillere. 

Gullsmedveien
Her kan småskalaprodusenter stå gratis fredag og lørdag. Veien er stengt for biltrafikk lørdag. 

Priser
Gullsmedveien (lokale småskalaprodusenter) GRATIS!

Standleie kategori 1 (3 meter bredde)   kr.  4 000,- + mva
Standleie kategori 2 (6 meter bredde)   kr.  6 900,- + mva
Standleie kategori 3 (9 meter bredde)   kr.  9.900,- + mva
Standleie kategori 4 (12 meter bredde) kr. 13 500,-  mva

Pris per meter utenom fast kategori: kr. 1 300,-  mva

Salg av mat/varer utover rakfiskløypens åpningstid + kr. 2 500,- + mva

Påmeldingsfrist
1.oktober

Refusjon
Avbestilling inntil 3 uker før festivalstart: 80 % av innbetalt beløp refunderes. Avbestilling etter 3 uker før festivalstart gir ingen refusjon.

Strøm
Tilgang til strøm hos oss koster kr. 300,- pr. standplass. Du må selv ha med deg nødvendig utstyr (kabler mm) for å få koblet deg på våre utplasserte strømskap.
400V er ikke tilgjengelig. 

OBS!

Standard skjøteledninger og kabler fra fordelingsskap til elektrisk utstyr er ikke inkludert i strømprisen. Påmelding er først gyldig etter at mottatt faktura er betalt. Blir ikke denne betalt innen oppsatt frist, selges plassen til neste utstiller i køen.

Festivalen ønsker produkter av god kvalitet, fortrinnsvis mat. Vi tar forbehold om å kvalitetsgodkjenne alle aktuelle utstillere og produkt at de er i tråd med festivalens standard og kvalitetskrav.

Utstillere med egenproduserte produkter blir prioritert.

Fyll inn og send din påmelding

Faktura sendes på e-post
Som festivalen kan sende ut informasjon til
Stemmer ikke antall meter med alternativene? Skriv antall meter stand du ønsker i merknadsfeltet. Eventuelt drag på vogn må regnes med.Spesielle ønsker?