Hovedside / Artister / Glimmer duo

Glimmer duo

Klubbaduo pressfoto.jpg

Maria er født og oppvokst i Ulnes i Valdres, og etter å ha deltatt i ulike musikaler i regi av «Ung i Valdres», tok hun en bachelor i musikkteater på Musikkteaterhøyskolen. Maria har siden endt utdannelse vært fast sanger i showgruppen Showbøck og er i dag også frontfigur i partybandet Glimmer. Hardt arbeid og omgjengelighet har sørget for at Maria har opparbeidet seg et godt rykte og varemerke. Dette har resultert i et mangfold jobber av forskjellig art. Alt fra Bryllup, begravelse og studiooppdrag, til store eventer.


Jan Kjetil er utdannet tømrer og har siden tidlig alder hatt en brennende lidenskap for musikk. Han startet tidlig med gitar og sang og har siden vært frontfigur i ulike bandprosjekter, både innen cover samt egenkomponert musikk. Han har de siste årene turnèrt Norge med sine bandprosjekter og trubadurvirksomhet. Jan Kjetil fronter band som PUNCH, Skjeggi og Glimmer.

Med fyldig gitarspill og stemmer som er skapt for å klinge sammen, tar Maria & Jan Kjetil deg med i et repertoar som strekker seg fra 50-tallet, frem til vår tids populærmusikk. Duoen elsker å engasjere, og er kjent for sin unike publikumskontakt og jovialitet.