DDE

DDE-1-crop©LineBerre_lav.jpg

Det går enda likar no!

20 år etter at suksessalbumet “Det går likar no” smalt som ei kule inn på norske hitlister, tar Norges mest folkekjære band turen til Fagernes med et forrykende live-show i Storteltet hvor bandet spiller seg gjennom hele albumet ”Det går likar no.”

Varig braksuksess
Musikkåret 1996 huskes for to ting: Alle platene som ingen ville kjøpe, og DDEs braksuksess med “Det går likar no.” Plata solgte til gull ni måneder på rad og er med 300 000 solgte album den fjerde mest solgte norskspråklige platen noensinne. 20 år etter har bandet og albumet samlet hærskarer av nye fans. “Det går likar no” har blitt et kjent ordspråk over hele riket og stadig flere som ikke var født da plata kom ut, har lært seg repertoaret og synger enda høyere enn artistene. Det går rett og slett ikke likar no. Det går enda bedre.

Best of Trøndelag
Når DDE inviterer til fest, spares det ikke på noe. Det generøse, topp motiverte vertskapet byr på allsanggaranti, henda i været og aktivering av lykkesenteret, men ikke bare det. “Det går likar no” er et album breddfullt av følelsesladede viser om kjærlighet, familie, håp og svik, så vel som noen av Norges ukronede partylåter. Som journalist Audun vinger sa, i forbindelse med et intervju med Tono: “Jeg liker balladene deres. De har en pathos ved seg som er på grensen til teit, men  som blir en slags norsk utgave av Bruce Springsteen. Og forresten, partylåtene til DDE blir jo som Joni Mitchell sammenliknet med partylåtene som er på hitlistene i dag.”

Det blir liv
I tillegg til sporene på ”Det går likar no”, ryktes det at DDE vil framføre flere av sine andre mest avholdte låter. Målet med kvelden? Å sende et feststemt publikum videre ut i Valdres-natta med opplevelsen av uforglemmelige adrenalinkick, gåsehud, hjerteklapp og klump i halsen.

Vi inviterer både fastboende og tilreisende gjester å oppleve et lite stykke norsk musikkhistorie, når et av Norges beste live-band framfører et av sine beste album lørdag kveld i Storteltet.