Hovedside / Artister / Zitherman Extended

Zitherman Extended

Eir Linnea Glimsdal.png

Zitherman Extended er basert på Valdres-bandet Zitherman, men er utvidet med noen av landets fremste musikere på bass, banjo og trommer. Bandet spiller lekende, klangfylte kjente og ukjente låter fra flere tiår, ispedd eget stoff fra Valdresbandet Zitherman både fredag og lørdag.

Miksen av lokale musikere fra Valdres og utabygds gjør samarbeidet til en spennende nyvinning. Stjernebassisten Jørun Bøgeberg har foredratt rock,  rhythm`n`blues,  folk,  pop, svisker & western rundt i kroker og kriker av land og utland i mer enn tre tiår.

Terje Kinn er kjent som en av de absolutt råeste på banjo her til lands, og svært mange har møtt ham som medlem i bandet til Øystein Sunde, men han har en rekke andre prosjekter i tillegg og nå også med i Zitherman Extended. Håvard Sunde er rytmeboksen i bandet i ordets absolutt beste forstand, og en svært rutinert trommeslager. Eir Linnea Glimsdal er gitarist, pianist og vokalist og yngst i bandet. Gunnar Dahlen er i hovedsak kjent fra Valdresbandet Zitherman som vokalist og gitartist. Gunnar skriver sanger rett som det er, og man skal ikke se bort fra at noe av dette blir presentert i Lavvoen. Rune Glimsdal er en profesjonell nysgjerrigper og pianist, som over tid har tatt fatt i en rekke instrumenter. Zither er det instrumentet som i de siste årene har skapt nye musikalske landskap og muligheter gjennom bandet.

ÅPNINGSTID OG PRISER

Fredag 3.november       10.00 - 01.00      kr. 100,- *
Lørdag 4.november 10.00 - 01.00 kr. 150,-

* Billett fredag kjøpes ved inngang.