Hovedside / Artister / Julie Bergan

Julie Bergan

Julie Bergan 8 - Photo, Julia Håkonsson.jpg

EN AV NORGES MEST ENERGISKE LIVEARTISTER

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikk strømminger og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne. I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.


Etter slippet av det 2 x platina selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også låret til årets norske låt under NRJ Awards. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforleggerprisen for «Årets gjennombrudd» med «Arigato» og vært nominert til 3 x Spellemannprisen og P3 Gull.

De siste tre årene har artisten spilt over imponerende 200 konserter i inn og utland og fredag 1.november kan du se og høre henne i Storteltet. 

Billetter kjøper du
- Ticketmaster (klikk på KJØP BILLETT
- Vita på Fagernes Kjøpesenter
- Ved inngang (fram til eventuelt utsolgt

Billetter til større gruppe og firmaer kan kjøpes på faktura. Send e-post til info@rakfisk.no