Hovedside / Artister / Gabrielle

Gabrielle

Gabrielle_pressebilde_6.jpg

Fem fine frøkner, Regn fra blå himmel, Ring meg, Mer, Mellom skyene. Lista er lang over hitlåter som Gabrielle har skrevet og utgitt. Artisten fra Bergen har høstet platinatrofeer og priser for sitt artistiske virke, helt siden debutåret 2011, og har etablert seg som en av våre største artister.

Gabrielle er i storform og fredag 3.november tar hun turen til Fagernes for å opptre på årets Tjuvstart! 

I 2011 slo Gabrielle igjennom med et brak. Debutsingelen «Ring meg» slo alle salgsrekorder og preget salgslistene i lang tid. Dette var første låt fra hennes Spellemannsnominerte debutalbum «Mildt sagt», som solgte til dobbel platina. De neste årene fulgte hun opp suksessen med å turnere og spille på noen av landets største scener, samtidig som hun leverte mer hardtslående og fengende låter. Soundet utviklet seg raskt til å bli noe mer voksent, og i 2014 kom låten «Fem fine frøkner» som herjet hitlistene.

- Vi er strålende fornøyde med at Gabriele tar turen til årets jubileums-festival. Vi har flere ganger hatt hennes navn på blokka etter tilbakemeldinger fra publikum som har ønsket å se henne her hos oss. Tror det ville være smart å sikre seg billetter tidlig år, sier festivalsjef Håvard Halvorsen med et smil. 

Låtene hennes er elsket av et bredt publikum, og det siste året har danskene og svensken trykket henne til sitt bryst. Tjuvstartens publikum har virkelig noe å glede seg til.