Hovedside / Mat og drikke

Meny i våre telt

_MG_8309.jpg

LOKALMATMENY 2018| Alle retter kr. 150,-

REBOLI 
Viltkarbonade med selleristappe og sylta grønnsaker.

REIN VALDRESMAT
Lammeburger med surdeigsbrød fra Bakeriet i Bagn, tsatsiki og hjemmelaget ketchup.

PILTINGSRUD
Angus-burger med surdeigsbrød fra Bakeriet i Bagn, ost fra Solheim Ysteri, stekt løk og hjemmelaget estragonmajones.

VALDRES VILT
Braisert viltkjøtt med sylta grønnsaker og sellerimos.

STØLSVIDDA
Langtidsstekt fjellgrisnakke med potetmos, ølsaus og sylta grønnsaker.

SPEKEMATTALLERKEN
Spekemat fra Moahaugen, Rein Valdresmat, Stølsvidda, Valdres Vilt, Rein Valdresmat og Piltingsrud med flatbrød, kokkens potetsalat og godt smør.

 

PØLSEMENY| Alle retter kr. 70,-

MERGUZEPØLSE 
Fra Moahaugen. Pølse av reint lammekjøtt med masse krydder. Serveres med potetstappe.

ELGWÜRST
Fra Piltingsrud gard. Serveres med lompe og tyttebærrømme.

ELGGRILL
Fra Piltingsrud gard. Serveres med lompe og tyttebærrømme.

REBOLI-GRILL
Smakfull grillpølse fra Reboli. Serveres med din egen vri.

 

DESSERTMENY | Alle desserter kr. 80,-

PAI MED RABARBRA
Fra Piltingsrud. Serveres med Gardsis fra Gamlestølen

EPLEPAI MED MANDLER
Serveres med Gardsis fra Gamlestølen

Bakverk fra Bakeriet i Bagn kr. 80,-


Åpningstider

Torsdag 1.november

12:00

20:00

Fredag 2. november

12:00

20:00


Lavvo`n

Rett Pris
Bakt potet med rømme, mais og bacon. kr. 100,-
Fjellgrill med hjemmelaget potetstappe. kr.   95,-
Fjellgrill i lompe kr.   45,-
Valdres-lapskaus med elgkjøtt. kr. 135,-


Åpningstider

Torsdag 1.november

19:00

00:00

Fredag 2. november

10:00

01:00

Lørdag 3. november

10:00

01:00

Storteltet

Rett Pris
Bakt potet med rømme, mais og bacon. kr. 100,-
Fjellgrill med hjemmelaget potetstappe. kr.   95,-
Fjellgrill i lompe kr.   45,-
Valdres-lapskaus med elgkjøtt. kr. 135,-
Rakfisklefse kr.   95,-

 

Åpningstider

Fredag 2. november

19:00

01:00

Lørdag 3. november

11:00

16:00

Lørdag 3. november

19:00

01:00