Hovedside / Festivalen / Utstillerpåmelding

Utstillerpåmelding

Foto_Anne-Marte_F+©r-8531.jpg

PÅMELDING FOR 2018 ÅPNER SNART!

Norsk Rakfiskfestival på Fagernes er en av landets største festivaler for utstillere av småskalamat. Vårt formål er å fremme norsk matkultur, spesielt rakfisk fra Valdres. I 2017 fyller vi sentrumsgatene med kjøpeglade gjester allerede fra torsdag.

Vi er veldig fornøyde med tordagsbesøket. Det tar alltid litt tid før en ny dag er innarbeidet og mye tyder på at torsdagen er kommet for å bli.

Hvilke produkter ønsker vi?
Ønsker du å selge rakfisk, andre fiskeprodukter, bakevarer, ost, meieriprodukter, kjøttvarer, spekemat og annen hjemmelaget mat, er du hjertelig velkommen. Vi tillater også noe ull-, tre-, og skinnprodukter, men kun hvis dette er av god kvalitet og aller helst egenprodusert.

Du er selv ansvarlig for å oppfylle kravene fra Mattilsynet. Disse er tilstede under festivalen og foretar jevnlige kontroller.

Boder/telt og utstyr
Standplasser i sentrum tilbys i 3 moduler: 3m, 6m, 9 m bredde. Du må selv sørge for å ha med deg den installasjonen du ønsker, dvs. eget telt (helst ensfarget hvitt) bord / stoler / søppeldunk /plakater, utstyr for å koble deg til strøm, lys osv. Vi kan levere RAKAHUK mot et pristillegg på kroner 500,-

Norsk Rakfiskfestival vil ha folk i området som møter dere og henviser plass. Onsdag fra 19.00, torsdag fra 06:00 og fredag fra 08.00.

Standen skal være ferdig rigget til rakfiskløypa åpner torsdag klokken 12:00. Kommer du først fredag skal standen være ferdig rigget til 09.00. Demontering av stand skjer etter stengetid lørdag som er 18:00.

Det er ikke tillat å ha biler parkert ved standen eller som en del av standen. Dette gjelder alle typer biler. Det tillates ikke å kjøre inn i rakfiskløypa i løypas åpningstider. Dette gjelder alle typer kjøretøy!

OBS! Vi kjører vekk søppel torsdag kveld, fredag kveld og lørdag morgen. Søppelsekker settes utenfor din standplass. 

Parkering av utstillerbiler er ved offentlige P plasser i sentrum / Stadion - Grusbane

Plassering av boder
Politiet stiller strenge krav til plassering av bodene, så det er svært viktig at informasjonen du fyller ut denne påmelding korrekt slik at vi kan tilfredsstille sikkerhetskrav. Festivalen plasserer utstillere slik at det blir en bra miks med tanke på hva som selges. Vi vil prioritere utstillere som deltar alle 3 dager.

Vær og vind
Fagernes kan være kald på denne tiden av året, så ta med gode og varme klær! Alle rakahuker står mer eller mindre under åpen himmel!

Priser
Gullsmedveien (lokale småskalaprodusenter) GRATIS!

Standleie kategori 1 (3 meter bredde) kr. 3 500,- + mva
Standleie kategori 2 (6 meter bredde) kr. 6 500,- + mva
Standleie kategori 3 (9 meter bredde) kr. 9.500,- + mva

Salg av mat/varer utover rakfiskløypens åpningstid + kr. 1 500,- + mva

Refusjon
Avbestilling inntil 3 uker før festivstart: 80 % av innbetalt beløp refunderes.
Avbestilling etter 3 uker før festivalstart gir ingen refusjon.

Strøm
Tilgang til strøm hos oss koster kr. 250,- pr. standplass. Du må selv ha med deg nødvendig utstyr (kabler mm) for å få koblet deg på våre utplasserte strømskap.

400V er ikke tilgjengelig. 

OBS!
Standard skjøteledninger og kabler fra fordelingsskap til elektriksk utstyr er ikke inkludert i strømprisen.

Påmelding er først gyldig etter at mottatt faktura er betalt. Blir ikke denne betalt innen oppsatt frist, selges plassen til neste utstiller i køen. Festivalen ønsker kun HEILNORSKE PRODUKTER og tar forbehold om å kvalitetsgodkjenne alle aktuelle utstillere og produkt at de er i tråd med festivalens standard og kvalitetskrav. Utstillere med egenproduserte produkter, fortrinnsvis mat blir prioritert.

Fyll inn og send din påmelding

Faktura sendes på e-post


+ 2 500,-
Spesielle ønsker?