Hovedside / Nyheter / Byfanten

Byfanten

Foto_Anne-Marte_F+©r-7810.jpg

Hva gjør man første torsdag i november hvert år?

Da tar man turen ut på Byfanten med gode venner. Lavvoen plassert midt i sentrum av Fagernes er rammen for vår varme og stemningsfulle start på festivalen. 

I en årrekke har Norsk Rakfisfestival i samarbeid med Valdres Energi og Nordea arrangert Byfanten. Et samarbeid Norsk Rakfiskfestival er stolte og glade for. God musikk, god mat og super stemning kjennetegner Byfanten.

Valdres Catering sørger festivalens meny som er satt sammen med råvarer fra Valdres. I årets Lavvo får du kjøpt:

  • Bakt potet med mais, bacon og rømme
  • Viltgryte med potetstappe og tyttebær
  • Fjellgrill med potetstappe
  • Fjellgrill med lompe

Har du hørt om bandet The Rebels?
Vi snakker om 3 unge gutter fra Heggenes i Valdres som har skrevet over 70 egne låter de siste fire årene og som slapp EPen “Inferno” våren 2015. “Inferno” er et femspors tematisk rockeverk som belyser livet og kjærligheten, så vel som døden og fordervelsen blant menneskeheten. Gutta fra Heggenes hører du først denne kvelden. Den kan hende det rykker litt i en gammel punkrock-fot.

Ni Liv
Senere på kvelden får vi besøk fra Americana-bandet Ni Liv fra Bø og Midt-Telemark. Et ekte og energisk band som synger på norsk. Siden starten av 2003 har Ni Liv spilt over 400 konserter rundt i Norge og gitt ut 6 studioalbum, 2 ep og en konsertplate. Plata "Langhelg" fra 2011, ble nominert til Spellemannspris i countryklassa. Musikken er både syngbar og dansbar, så her blir det stemning. 

Billetter
Billetter får du kjøpt ved å klikke på KJØP BILLETT, Vita på Fagernes Kjøpesenter og Fagernes Turistkontor.